Woon je in Brabant? Om deze redenen zou je eens moeten kiezen voor vergaderlocatie Den Bosch

Iedereen die in Brabant woont en weleens met collega’s of klanten vergadert zou een keer moeten kiezen voor een vergaderlocatie in Den Bosch. Niet alleen kan een nieuwe vergaderlocatie inspirerend werken, je profiteert van nog veel meer voordelen.

Cultuur

De Brabantse hoofdstad is cultuurstad van het Zuiden. De eeuwenoude rijke historie zie je al direct in het straatbeeld van de vestingstad terug. Daarnaast beschikt de stad over diverse musea waar werk te bewonderen is van onder andere Van Gogh, Jheronimus Bosch en Slager. In de avond is er altijd wel iets te doen in een van de verschillende theaters. En de kans is groot dat je tegen een van de vele evenementen aanloopt.

Gastvrijheid

Den Bosch staat bekend om haar bourgondische gastvrijheid. Misschien nog wel meer dan andere Brabantse steden. Deze gastvrijheid is terug te zien op de terrassen, restaurants, hotels en congrescentra.

Sightseeings

Onderbreek je meeting met een fantastische middagpauze. Kijk je ogen uit in de binnenstad, loop langs de kades, geniet van een kop koffie en een Bossche Bol bij banketbakkerij Jan de Groot, wandel langs de tramkade of bekijk de stad van onder uit tijdens een Binnendieze boottocht.

Reistijd

De gemiddelde Nederlander reist zo’n 50 minuten naar het werk, thuiswerkers daargelaten. Door een dagvergadering te plannen in de hoofdstad van je eigen provincie hoef je minder ver te reizen. En van minder reizen naar het werk worden mensen over het algemeen gelukkiger.

Sla een saai dagje vergaderen op kantoor over en reis rechtstreeks vanuit je woning naar de externe locatie. Kies voor een volgende vergaderlocatie Den Bosch!