Trendy design wijnrekken

Design wijnrekken zijn echt van deze tijd en zien we ook steeds vaker. Of het nu gaat om roestvrij stalen, houten of kunststof wijnrekken. Daarbij is het tevens mogelijk om ‘tijdelijke’ design wijnrekken te monteren. Daarmee bedoel ik te zeggen dat je ze kunt demonteren zodra je er zat van bent. Bijvoorbeeld de wijnpaal. Dit is een paal die van de vloer tot aan het plafond verticaal gemonteerd wordt met gaten erin, zo groot dat er een wijnfles in past (horizontaal). Het leuke hiervan is dat je de kleur kunt aanpassen, aangezien een likje verf al wonderen doet, mocht je snel zat zijn van een bepaalde kleur.

Zorg er wel voor dat de wijn niet in direct zonlicht staat

Om de wijn zo lang mogelijk te bewaren en vooral de wijn ook goed te houden is het belangrijk dat de wijn niet in direct zonlicht staat met teveel blootstelling aan UV licht. Dit veroudert namelijk het proces van de wijn.

Liefhebber van Franse wijn?

Indien je liefhebber bent van Franse wijn, probeer dan eens Paul Mas wijn. Zij hebben zowel witte wijnen, rode wijnen als rosé wijnen in het assortiment. Uiteraard kun je rode wijn op kamertemperatuur bewaren, met name dan de kamertemperatuur zoals het vroeger was. De witte wijnen dienen eigenlijk toch koeler bewaard te worden. Het voor het serveren is het belangrijk dat je de rosé of witte wijn een dag voor de tijd in de koelkast legt zodat je de ideale temperatuur hebt.