Tips bij een iPhone met een slechte batterij

Valt het je de laatste tijd op dat je steeds vaker je telefoon op moet laden? Dit kan behoorlijk irritant zijn als je navigatie nodig hebt of iets anders om je telefoon moet doen. Hieronder vind je een aantal tips wat je zou kunnen doen.

Batterij vervangen

Na enkele jaren verslechterd de batterij van een smartphone, zelfs bij iPhone. Wanneer de batterij van de IPhone achteruitgaat is dit een teken van veroudering van de IPhone. Je smartphone wordt steeds trager omdat er niet meer genoeg snelheid uit de batterij kan komen. Bij Fixsupport wordt de batterij van je IPhone binnen een korte tijd vervangen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten. Een gemiddelde reparatie duurt 20 minuten. Door de batterij te vervangen wordt de IPhone weer sneller en hoef je hem minder vaak op te laden. IPhone reparatie den haag via Fixsupport.nl voor de tarieven. Dit is absoluut de moeite waard!

Update

Het kan ook zijn dat je telefoon niet helemaal up-to-date is waardoor de batterij langzamer wordt. Bepaalde IOS-versies zorgen ervoor dat het percentage van de IPhone batterij snel achteruitgaat. Controleer dus altijd even de IOS-update. Is jouw telefoon helemaal up-to-date. Laat dat toch de batterij vervangen, zie hierboven.

Sluit apps

Wanneer je een app opent en daarna een andere app opent op je IPhone blijft de vorige app open staan. Doordat deze app nog actief is, verbruikt deze app energie. Sluit daarom regelmatig de apps om de energie op je IPhone te besparen. Dit kan door dubbel op de home knop te drukken waardoor alle actieve apps verschijnen. Bij een IPhone zonder homeknop kan dit door van beneden naar boven te swipen. Daarna kan je de apps naar boven schuiven waardoor de inactief worden. Dit bespaart veel energie waardoor je batterij ook langer mee gaat.