LexWonen hypotheek en aankoopmakelaar

Specifieke hypotheken kan u afsluiten via hypotheekadviseur LexWonen. Onder specifieke financieringen verstaan wij de volgende hypotheekwerkzaamheden:

Hoeveel via LexWonen lenen

LexWonen is vaak interessant i.v.m. de vele oplossingen als er te weinig inkomen is of bijvoorbeeld om de woningwaarde te achterhalen i.v.m. een bod. Bieden moet snel gebeuren want voor u het weet is een ander u voor geweest.

Als u een leuke woning heeft gevonden mail lexwonen het adres, uw inkomens en eventuele overwaarde op uw huis. U krijgt van ons direct een woningwaarde indicatie en wat u zou moeten bieden. U kan daar geen dag mee wachten want de woning is dan zo verkocht.

Hypotheek met familie via LexWonen

Lexwonen.nl regelt hypotheken tot en met 4 aanvragers. Steeds vaker komt het voor dat je zelfs met 2 personen geen huis kan kopen. Het probleem is niet alleen de hoge woningprijs maar ook het eigen geld.

Koopt u nu met familie of vrienden een huis, geen bank wil u helpen. LexWonen adviseert al jaren hypotheken met meerdere personen.

Waarde huis belangrijk

LexWonen.nl verstrekt ook een indicatie van woningwaardes aan u. Voordat u een bod uitbrengt moet u weten hoeveel het huis waard is. Uw maximale hypotheek is nooit hoger dan de marktwaarde. Dat betekend dat als u een bod uitbrengt en achteraf blijkt dat de woningwaarde lager is dan de vraagprijs dat u de rest zelf bij moet leggen.

Vooraf woningwaarde weten is dus belangrijk. Bel Lex van de Straat van LexWonen voor woningwaarde indicatie.

Ik heb een huis gezien hoe nu verder?

U heeft een huis gezien en wil deze kopen? Mail de werkgeversverklaring, salarisstrook, bkr overzicht en adres woning. U gaat zelf direct een bezichtiging inplannen en LexWonen gaat aan de slag i.v.m. woningwaarde en maximale hypotheek.

Komt u na de bezichtiging tot de conclusie dat u wilt verbouwen. Denk aan:

  1. Nieuwe keuken
  2. Nieuwe badkamer
  3. Uitbouw
  4. Schilder en of stucwerk
  5. Kozijnen vervangen

LexWonen gaat direct berekenen hoeveel uw nieuwe maandlasten worden en berekend direct of de hypotheek past.

Waarde voor en na verbouwing

Gaat u verbouwen dan zal de waarde voor de verbouwing en de waarde na verbouwing in de taxatie moeten komen. Taxateur vraagt een verbouwingsspecificatie op. Aan de hand daarvan komt er een taxatiewaarde uitrollen die belangrijk is voor de hypotheek. Zoals u weet wordt de hypotheek nooit hoger dan 100% van de marktwaarde.

Stel nu dat u een nieuwe keuken en badkamer laat maken voor € 40.000,-. Uw woning  wordt dan niet € 40.000,- meer waard want hier zitten ook loonkosten in. U kan er vanuit gaan dat het huis 70% in waarde stijgt na verbouwing. In dit geval wordt de woningwaarde na verbouwing dus € 28.000,- hoger.

Let op! Treft u een huis waar bijvoorbeeld geen keuken in zit? Dit gebeurd niet zo heel vaak. Het bedrag aan investering is tevens het bedrag aan waardevermeerdering.