Leukste tuingadgets om cadeau te geven (of aan jezelf)

Wie is er nou niet gek op? Tuin gadgets die meerdere functies hebben en nog niemand heeft.  In onze zoektocht kwamen we onder andere uit op een zwarte wijnkoeler en kruk in één. Deze is ook als witte wijnkoeler verkrijgbaar, dus je kunt het goed matchen met het kleurenpalet van je tuin. Op deze manier staan niet alleen de drankjes koud, maar creëer je gemakkelijk een extra zitplek. Je kunt dit natuurlijk ook als bijzettafeltje gebruiken. Zet de Belly25 buitenlamp erbij of hang hem in een boom zodat je kunt genieten van sfeervolle zomeravonden.

Belly tafelamp

In onze zoektocht naar tuingadgets hebben we gekeken naar functies van het product. Om optimaal te genieten van zwoele zomeravonden die nog wel eens kunnen uitlopen, komt er een moment dat het te donker wordt. Naar binnen verhuizen is niet de optimale keuze aangezien je heerlijk in de tuin aan het genieten bent en het weer lekker genoeg is om te blijven zitten. Hiervoor hebben we dé oplossing gevonden, namelijk de Belly tafellamp. Deze lamp is niet alleen leuk om op tafel te zetten maar ook naast of bij het wandelpad. De lamp is voorzien van multicolor waardoor het de juiste sfeer kan bieden en gemakkelijk bediend kan worden met een afstandsbediening. Je laad de Belly overdag op met een stekker. Daarna zorgt de Belly voor 12 uur verlichting waardoor je door kan gaan tot in de late uurtjes.

Sling hangplantenbak

Wil je jouw huis voorzien van extra groen? Kies dan voor een Sling hangplantenbak die je overal kunt ophangen en verplaatsen. Door de verschillende kleuren kun je blijven combineren en je kan eerlijkgezegd nooit te veel planten in huis hebben. Door deze hangplantenbak leuk te vullen met verschillende plantsoorten kun je het gehele jaar genieten van genoeg groen om je heen. Met deze eyecatcher zullen alle andere plantenbakken in het niet verdwijnen.

Dit zijn niet alleen originele cadeaus om te geven maar ook om te krijgen en voor jezelf te halen. Een goede tip voor alle tuin-, en binnen feestjes!