Dit moet je kopen voor je een kat in huis haalt.

Eet en drinkbakjes

Het is niet aan te raden om plastic schalen te gebruiken voor katten, omdat sommige katten een kinuitslag ontwikkelen van plastic. In zachter plastic kunnen ook krassen ontstaan, wat een haven biedt voor bacteriƫn. Er zijn een aantal niet-punt-roestvrijstalen kommen beschikbaar voor huisdieren. Als u de voorkeur geeft aan gedecoreerde keramische schalen, zorg er dan voor dat het glazuur loodvrij is.

Verzorgingsgereedschap

De verzorgingstijd is een prima moment om een band met uw kat of nieuwe kitten op te bouwen. Zoek naar een fijn getande kam en een rubberen pennenborstel. Een nagelknipper die is ontworpen voor katten is een pluspunt. Als u de nagels van uw kitten vroeg begint te knippen, wordt de taak veel gemakkelijker als ze volwassen is.

Kattenluik

Als je kat naar buiten mag is het noodzakelijk om een kattenluik te kopen. Wanneer je geen kattenluik aanschaft zal je meerdere keren per dag de deur open moeten doen voor een zeurende kat. Met een kattenluik kan de kat naar binnen en naar buiten wanneer die zelf wil.

Speelgoed

Alle katten houden ervan om te spelen, en uw bonding tijd zal beginnen met spelen met Kitty en haar speelgoed. Het “vishengel” soort speelgoed is een grote favoriet voor interactief spelen. Zorg er gewoon voor dat het stevig genoeg is dat kleine kittens geen veren afscheuren, etc. van het bungelende deel. Kattenkruidmuizen zijn een blijvende favoriet. Kitty huizen en klimpalen kunnen het gamma van eenvoudige kartonnen creaties tot op maat gemaakte “kattenmeubels” combinaties lopen van enkele honderden dollars.

Kattendrager

Dit is een must. Probeer nooit een kat te vervoeren zonder. Een eenvoudig kartonnen reismandje is prima om een nieuwe kat of kitten mee naar huis te nemen, maar u zult dit uiteindelijk moeten vervangen door een stevige bodem van glasvezel of een stevig plastic reismandje met een stevig slot en een afgeschermde opening waar de kat doorheen kan kijken.

Krabpaal

Uw kat gaat krabben, of u het nu goedkeurt of niet. Begin uw relatie goed door te investeren in een krabpaal. Het kan zo eenvoudig of mooi zijn als u wilt; u kunt er zelfs zelf een in elkaar zetten als u handig bent met gereedschap.