Alles wat je moet weten over bedrukte gepersonaliseerde dozen

Ben je ondernemer en wil je bedrukte dozen op maat laten maken? Heb je overwogen om er een te bestellen? Heb je duizelingwekkende vragen over deze bijzondere dozen? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben misvattingen over op maat bedrukte dozen. Daarom zijn ondernemers verrast omdat het financieel riskant kan zijn om over te stappen op bedrukte dozen. Dit is te wijten aan het feit dat veel mensen zouden zeggen dat het duur is; anderen zouden zeggen dat het zoveel tijd kost om te produceren, enzovoort. Eerlijk gezegd bestaan ​​er veel verkeerde ideeën over deze “speciale dozen”, en het is tijd om ze een voor een te ontkrachten. Deze blog zal je helpen je begrip van op maat gemaakte dozen te vergroten en enkele misvattingen te corrigeren.

De waarheid onthuld

Het woord “op maat” impliceert vaker wel dan niet dat een artikel speciale aandacht heeft, speciaal detail en proces en dus extra kosten met zich mee zou brengen. Het kan voor sommige dingen waar zijn, maar het geldt niet voor op maat bedrukte dozen. Je kunt deze bedrukte dozen bestellen en heeft dezelfde levertijd als bij het bestellen van een gewone, effen doos. Dozen op maat zijn namelijk vaak goedkoper en brengen geen extra kosten met zich mee. Als je denkt dat omdat het maatwerk is, het meer tijd kost om te maken, heb je het weer mis. Fabrikanten zoals Superdoos zorgen ervoor dat je de juiste prijs krijgt voor de dozen die ze maken. Ze hebben een systeem om dozen tegen een redelijke prijs te produceren.

Wat is het proces?

Het proces is in principe bijna hetzelfde als een standaard gewone bruine doos. Leveranciers van bedrukte dozen hebben nu een geautomatiseerd systeem dat de productie snel maakt, zelfs met toegevoegde details en prints. Dus waarom vasthouden aan de gewone dozen als je creatief kunt zijn met een op maat gemaakte bedrukte doos. Het wordt tijd om je opties te verkennen over hoe je je pakket wilt hebben