Op zoek naar een nieuwe kast? Ontdek trendy mangohout

Een extra kast in huis is eigenlijk vrijwel nooit een slecht idee. Met een kast schep je meer opbergruimte waar je je spullen in kwijt kunt. Dat voorkomt dat er dingen door het huis gaan slingeren en zorgt dat je je interieur op een nette en georganiseerde manier in kunt delen. Voor iedere wens bestaat er een kast, of je nu op zoek bent naar een open kast die het gevoel van ruimte geeft, een stijlvolle buffetkast voor je servies of een stevige boekenkast waar je al je boeken in ten toon kunt stellen. Je wilt natuurlijk wel dat jouw nieuwe kast lang meegaat. Ben je op zoek naar een kast die niet alleen handig, maar ook stijlvol en trendvast is? Kies dan voor een kast van mangohout.

Stevig hout

Hout is een ideale materiaalsoort om kasten van te maken. Dat komt doordat hout stevig is, maar ook omdat het als natuurproduct nooit uit de mode zal gaan. Daardoor zijn kasten van mangohout goed bestand tegen alle modegrillen. Omdat mangohout een hardhoutsoort is, heeft het een lange levensduur. Het kan tegen een stootje, waardoor het niet snel zal beschadigen wanneer er iemand tegenaan loopt of er iets omvalt. Door de mooie, warme houtkleur en duidelijke nerf is mangohout een opvallende verschijning. Een kast van mangohout kan je interieur een echte impuls geven.

Verschillende mogelijkheden

Met mangohout is van alles mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een mooi afgewerkt dressoir, een vakkenkast of juist een wandkast die je aan de muur kunt monteren, mangohout kan het allemaal. Je zult het dan ook vaak terugzien in showrooms en trendy woonmagazines. Wat dacht je van een mooie boekenkast met trap, waarmee je altijd bij de bovenste plank kunt? Kies je voor een kast met een open afwerking, dan creƫer je een gevoel van ruimte in huis. Ook een grote kast voelt op die manier minder massief aan. Ideaal wanneer je genoeg ruimte hebt om op te vullen, maar je woonkamer tegelijkertijd niet te krap wilt laten voelen. Wil je een eenheid in je interieur scheppen, dan kun je verschillende zwarte meubelen met elkaar combineren. Kies dan bijvoorbeeld voor een boekenkast en een TV-meubel van mangohout

Echt opvallen? Mangohout black

Wil je van je kast een echte blikvanger maken? Kies dan niet voor gewoon mangohout, maar voor mangohout black. Dat is mangohout dat behandeld is met een diepe, zwarte lak. De mooie houtstructuur en de nerf blijven goed zichtbaar, maar dan in een intense zwarte kleur. Heb je een zwarte kast, dan leg je automatisch de nadruk op de spullen die je erin zet. Prachtig wanneer je kleurrijke boeken hebt die je een mooie plek wilt geven, of juist voor het servies in de buffetkast.