Multiplex Okoumé

Wat is Okoumé Multiplex?


Okoumé Multiplex is een plaatsoort die gemaakt is van Okoumé hout. Dit plaatmateriaal wordt veel gebruikt voor buitentoepassingen, zoals voor toepassing als deurplaat of het bekleden van een gevel. Het voordeel is dat ze direct af te werken zijn in de gewenste kleur, waardoor je tijd en moeite bespaart!


Eigenschappen Okoumé Multiplex

Okoumé hout kent een grote variatie in kleur, vanwege de verschillende grondsoorten waar de bomen op groeien. De kleur van de kern van deze houtsoort varieert van licht grijs roze tot rossig bruin. Het spint, het deel dat zich tussen de kern en de bast bevindt, heeft een grijswitte kleur. Een paar voordelen van Okoumé Multiplex zijn:

• Het relatief lichte gewicht;

• De fijne structuur;

• De goede prijs-kwaliteitverhouding.

• De platen zijn watervast verlijmd.

• De platen hebben een B/BB kwaliteit.


Welke soorten Okoumé multiplex zijn er?

Wanneer je op zoek bent naar Okoumé multiplex, zul je al snel merken dat er diverse soorten platen te verkrijgen zijn.
Zo is er bijvoorbeeld Okoumé garantie multiplex. Dit is een Okoumé multiplex deurplaat die voorzien is van een aluminiumplaat, ook wel bekend onder de naam Aluplex.
Deze Okoumé plaat is perfect als deurplaat in buitensituaties, omdat deze niet zal kromtrekken onder invloed van vocht.
Verder zijn er gegronde en ongegronde multiplex Okoumé platen.
Ook deze zijn geschikt voor diverse buitentoepassingen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het bekleden van de gevel.
Hoewel Okoumé triplex in grote mate bestand is tegen vocht, is het wel aan te raden de randen van Okoumé multiplex te behandelen met een randsealer. Hiermee bescherm je de randen tegen het indringen van vocht.

Okoumé Multiplex bestellen bij Sleiderink


Nu je genoeg informatie hebt over Okoumé Multiplex is het tijd om te bestellen. Dit kan snel en voordelig via de website van Sleiderink. Mocht je nog advies nog hebben dan staan de productspecialisten van Sleiderink op werkdagen klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
Bestel Okoumé Multiplex nu snel en voordelig op de website van Sleiderink!