Kerst vieren met een beperkt budget

De feestelijke maand december staat weer in het teken van kerstbomen, lekker dineren, cadeautjes en verlichte huizen. Veel mensen kijken weer uit naar het gezellig samenzijn met dierbare & vrienden tijdens de Kerst. Als je gezegend bent met een grote beurs is Kerst vieren een stuk makkelijker dan dat je ieder dubbeltje moet omdraaien. Omdat wij van mening zijn dat iedereen een gezellig samenzijn verdient hebben wij tips voor mensen met een beperkt budget. Met onderstaande adviezen kun jij voor een zacht prijsje een waanzinnig leuk kerstfeest voorbereiden!

Slim shoppen voor cadeautjes onder de boom

Het is evident dat de maand december een heel dure maand is en dús is het slim om na te denken over de aanschaf van cadeautjes. Wist je dat er in de aanloop naar de dure maand een aantal speciale feestdagen zijn waar je waanzinnig leuke cadeaus kunt shoppen met megakortingen? Het is slim om op deze dag je slag te slaan, dit scheelt enorm veel! En toch kun jij met trots je cadeautjes onder de boom leggen. Voorbeelden van deze shoppingdeals dagen zijn Black Friday (valt dit jaar op 27 november) & Cyber Monday (30 november). Tijdens deze shop je online de meest prachtige items van luxueuze merken tegen hoge kortingen. Of je nu een badjas, een dekbedovertrek of een speaker wilt scoren: alle items zijn tegen stuntprijzen aan te schaffen.

Hoe bereid ik een goedkoop kerstdiner voor?

Tijdens Kerst is een luxe diner misschien wel het hoogtepunt. Met zijn alle heerlijk dineren onder aan een prachtig gedekte tafel. Natuurlijk wil je iets speciaals serveren, het is immers Kerst. Het is raadzaam om ruim van te voren leuke, betaalbare recepten te Googlen. Er zijn meerdere ingredienten die niet kostbaar zijn en toch luxe uitstralen. Gefrituurde brie met cranberry compote is daar een voorbeeld van. Of wat dacht je van toast met makreelcréme? Brie en makreel zijn niet duur in aanschaf, maar zeer smaakvol. Als je daarnaast ook nog de folderaanbiedingen in de gaten houdt voor het vlees en de wijnen, dan kan jij een heerlijk betaalbaar diner serveren. Kleed de tafel leuk aan met kaarsjes & mooie servetten en jullie Kerst kan niet meer stuk.

Fijne dagen gewenst!