Inspiratie voor de leukste toiletten

Het toilet, een van de kleinste ruimtes in het huis, maar wel een hele belangrijke ruimte. Het toilet is vaak een van de laatste dingen die ingericht wordt als je je huis gaat (ver)bouwen. Ga jij binnenkort je toilet (her)inrichten? Vind hieronder toilet inspiratie voor de leukste toiletten.

Industrieel

Als je je huis in een industriële stijl hebt ingericht, is het heel mooi om ook je toilet industrieel in te richten. Kies bijvoorbeeld voor zwarte accessoires, zoals de wc-rolhouder, een zwart bedieningspaneel en zwarte haakjes voor de handdoekjes. Waterleidingen en verwarmingsbuizen mogen best zichtbaar blijven.

Weer eens wat anders

Het is juist ook heel leuk om je toilet in te richten in een stijl die juist niet bij de stijl van je huis hoort. Het toilet is nooit zichtbaar dus het is niet storend in het geheel om iets anders te doen. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijk behang. Kies voor een Arabische stijl met een kleurrijk behang en maak de sfeer af met mooie gouden accessoires. Bijvoorbeeld een gouden kraan of een goud prullenbakje. Ook kan je leuke kaarshoudertjes hier neer zetten.

Neutraal

Je kan ook kiezen om het toilet zo neutraal mogelijk te houden, maar 1 wand in een felle kleur te schilderen. Kies bijvoorbeeld voor koningsblauw of mosgroen. Houd de accessoires simpel. Kies voor een neutrale wasbak. Als je het nèt iets te saai vindt, je kan ook wat mooie foto’s ophangen. Kies voor één grote lijst of wat meer kleiner lijstjes. Dan is de inrichting strak maar wel persoonlijk.

Het licht

Ook licht is heel erg belangrijk in het toilet. Je kan eigenlijk elk soort licht ophangen in het toilet. Van spotjes tot 1 grote lamp tot meer kleine lampjes bij de spiegel. Je kan ook sensoren laten ophangen voor het licht. Hiermee draag je meteen je steentje bij aan het milieu. Kijk op veneta.com voor meer leuke inspiratie en lees de Veneta reviews die zijn geschreven door klanten van Veneta die je zijn voorgegaan.