Extra bed mogelijkheden die je nog niet had bedacht!

Extra bed mogelijkheden die je nog niet had bedacht!

Je gaat je slaapkamer vernieuwen en hebt hier allerlei ideeën voor. Je wilt je slaapkamer slim inrichten door te kiezen voor een hoogslaper, zodat je daaronder een gezellige zithoek kan creëren. Zo benut je de ruimte optimaal en dat vinden wij een goede zet. Maar ben je nu al klaar met creatief aan de gang gaan met je nieuwe slaapkamer ontwerp? Jouw nieuwe bed kan nog véél meer originele snufjes hebben.

Ga voor een bed met opbergruimte!

Het handige aan een hoogslaper, is dat je deze bij Eurobedden samen met een bijpassende kast kunt aanschaffen. Hierdoor creëer je niet alleen extra ruimte, maar ook een compleet geheel waardoor de ruimte strak en overzichtelijk blijft.

Welke deken kies jij?

Heb je al weleens gehoord van een verzwaringsdeken? Het is de laatste jaren redelijk populair geworden en we horen er voornamelijk positieve reacties over. Het wordt met succes gebruikt om slaapproblemen tegen te gaan door te helpen bij angst, depressie en dwangstoornissen. De verzwaarde deken heeft namelijk een ontspannend effect op je spieren, gewrichten en pezen. Dit komt omdat de deken de aanmaak van kalmerende hormonen stimuleert.

Indien jou dit onnodig lijkt, en je meer last hebt van koude ledematen, kun je beter denken aan een elektrische deken. Hierdoor kruip je gelijk onder een heerlijke warme ‘deksel’. Za-lig!

Kussens met Bluetooth speakers

Heb jij moeite met in slaap komen en helpt zachte, ontspannende muziek jou vaak om rustig te worden? Dan is het geen verkeerd idee om een kussen met Bluetooth speakers aan te schaffen. Je denkt misschien: “maar dit kan ik ook doen met mijn telefoon”. Door je telefoon te gebruiken zal je door het felle licht én alle afleidingen die het biedt alleen nog maar moeilijker in slaap komen. Via je tablet of telefoon kun je een timer instellen, zodat de muziek vanzelf uit gaat en je zonder zorgen in slaap kunt vallen.