De voordelen van een nagelstudio aan huis

Er is niet zo bevredigend om naar een salon te gaan en gewoon op een van die stoelen te loungen. Het is absoluut geen wonder dat de nagelstudio-industrie bijna zes miljard dollar per jaar bedraagt. Je kunt echter altijd je eigen nagelstudio bij je thuis hebben. Je kunt meer tijd besparen omdat je je nagels thuis kunt laten doen. Producten kunnen makkelijk ingekocht worden bij een nagelgroothandel zoals Alina Hoyo. Je kunt er ook een inkomstenbron van maken door de vrouwen in de buurt een nagelbehandeling aan te bieden. Maar eerst moet je nagelaccessoires en -uitrusting inslaan die je gemakkelijk bij een nagelgroothandel kunt krijgen.

Ontdek de juiste behandeling voor jou

Van het scala aan beschikbare diensten kun je natuurlijk kiezen voor de eenvoudige manicure en pedicure of elk afzonderlijk. In het geval van een manicure is er weer een variƫteit, maar als je iemand bent die gelooft dat klasse alles overtreft, dan zou je eerste voorkeur natuurlijk de typische French manicure zijn. Bij dit type worden ofwel acrylnagels op je eigen nagels gezet, ofwel gebeurt het op een natuurlijke manier. Dit wordt in principe gedaan door de basis roze te laten en de basis wit te schilderen. Je kunt er ook voor kiezen om je nagels in de gewenste kleur te laten lakken. Of als je voeten tijdens je nagelsalon even een goede oude verwennerij nodig hebben, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een voetspa of gewoon een pedicure die analoog is aan de behandeling van je handnagels.

Je nagels verzorgen buiten de salon

Degenen die voor hun nagels zorgen, kennen de vervelende pijn van overgroeide nagels die je voeten of handen kunnen bezeren. Als je niet weet hoe je dit kunt voorkomen, moet je leren hoe. Houd je nagels geknipt, deze stap is eenvoudig en duidelijk. Het wordt ook heel vaak voorgeschreven aan mensen met een neiging tot ingegroeide teennagels. De korte nagel zal niet zo snel in de huid uitsteken als nagels die ongecontroleerd kunnen groeien. Aan de andere kant moeten ze niet alleen getrimd worden, maar je moet ook oppassen dat je ze niet te kort trimt. Als ze te kort worden geknipt, kan dit zwelling en irritatie van de huid veroorzaken, wat kan leiden tot onjuiste groei.