Foto van Levi Guzman van Unplash

De beste vakantiefoto’s maak je op Ibiza!

Wil jij jouw social media een boost geven? Dat kan met prachtige foto’s op Ibiza. Door de prachtige zonsondergang en de oude authentieke Ibiza stad maak je de meest waanzinnige foto’s. Alles voor de gram natuurlijk.

De beste locatie

Fijn dat we weten dat je mooie foto’s kunt maken met een prachtige zonsondergang, alleen waar liggen de beste fotoplekjes dan?  De meest bekende is de Sunset trip. Dit is gelegen in Sant Antonio, hier kun je heerlijk dineren en genieten van een cocktail onder het genot van een prachtige zonsondergang. Wie wil nou niet proosten met een mooi uitzicht?

Prachtige stranden

Uiteraard zijn er ook nog andere plekken waarbij je kunt genieten van de prachtige zonsondergang. Cala Conta is een van de meest populaire stranden en die staan niet enkel bekend om het strand, maar ook vanwege het prachtige uitzicht. Ook kun je de magische rots bezoeken oftewel: Es Vedra Rock. Dit is een bekende plek van Ibiza en dit zie je veel al voorbijkomen op het internet. Toch is een foto maken op die plek altijd spectaculair, ik bedoel kijk naar het ongelofelijke uitzicht!

Eindeloze mogelijkheden

Houd jij van gezelligheid en ben jij een strandliefhebber? Dan is Benirras Beach Ibiza de plek voor jou. Hier kun je genieten van de prachtige zon die achter het eilandje Es Cap Bernat zakt en leuke muzikale muzikanten. Wil je het helemaal groots aanpakken? Ga dan voor een foto op het water met een mooi natuurlijk effect waarbij je de zonsondergang ziet weerspiegelen in het water. Ben jij juist meer van cultuur snuiven en stadjes bezoeken? Dan is Ibiza stad een mooie locatie om te bezoeken en een foto te maken. In de stad zie je nog historische aspecten van vroeger terug. Het centrum is gelegen op een grote heuvel en staat bekend als Dalt Vila. Dit centrum valt onder de best bewaard gebleven oude nederzettingen aan de Middellandse Zee.