De trends van 2020 op het gebied van eetkamerstoelen

Wil jij binnenkort je woonkamerstoelen of keukenstoelen vernieuwen? Als je opzoek gaat naar nieuwe eetkamerstoelen, keukenstoelen of barkrukken merk je vanzelf dat er veel aanbod is in verschillende stijlen en materialen. Het vinden van een perfecte stoel kan daarom best wel lastig zijn. Lees hier de trends van 2020 op het gebied van eetkamerstoelen en laat je inspireren.

Natuurlijke tinten

Als je interieur wat stoerder en meer industrieel is dan zijn natuurlijke kleuren en tinten perfect. Denk aan bruin, zwart, grijs en donkergroen. Bij natuurlijke materialen kan je denken aan leer en metaal. Naast dat leer mooi staat in je interieur, is het ook een duurzaam materiaal.

Modern

Een andere populaire stijl is de moderne stijl. Bij moderne eetkamerstoelen vind je zowel donkere als lichte kleuren. Materialen variëren van leer en kunststof tot velvet. Het is ook hele trendy om moderne strakke stoelen te combineren met een ronde eettafel waardoor strakke lijnen in het interieur verbroken worden.

Minimalistisch

We zien ook steeds meer dat in Nederlandse interieurs wordt gekozen voor eenvoud. Weinig accessoires en simpele kleurencombinaties. Denk bijvoorbeeld aan witte eetkamerstoelen met houten poten en een houten eettafel.

Zachte kleuren

Voor diegene die niet van natuurlijke kleuren houden maar juist van vrolijkere kleuren hebben we goed nieuws. Pastelkleuren zorgen ook voor rust in een interieur. Zoals zachtblauw, paar en roze. Combineer deze kleuren met hout en kunststof. Het voordeel van deze materialen is dat stoelen makkelijk schoon te maken zijn.

Eetkamerstoelen kopen bij DEBA

Bij DEBA stoelen hebben ze een ruim assortiment aan stoelen. Of je interieur nu landelijk, Scandinavisch, klassiek of modern is. In het assortiment zitten stoelen in elke stijl. De collectie is altijd op up-to-date dus hier vind je stoelen die helemaal aansluiten bij trends van 2020.