Welke laptops kun je leasen als een organisatie?

Het leasen van laptops door bedrijven voor werknemers wordt steeds populairder. Niet gek, want door al dat thuiswerken is dat eigenlijk wel noodzakelijk geworden. Misschien is het nu niet meer per se noodzakelijk, het leasen van een laptop voor werknemers is alsnog een goed idee. Door middel van een laptop kunnen werknemers werken waar en wanneer ze maar willen. Eén ding is zeker: de productiviteit en de efficiëntie gaan flink omhoog. Zo is de kans groot dat ze vanaf huis nog wat extra gaan werken of wanneer ze in de trein zitten en toch moeten wachten. Het is dus een goed idee om laptops te leasen.

Vaste bedragen

Je kunt ook zakelijk laptops leasen. Door het lenen van zo’n dergelijke laptop betaal je per maand een vast bedrag voor een termijn die je zelf mag uitkiezen. Maar een laptop leasen, waar kun je uit kiezen? Dat lees je allemaal in dit artikel, zodat je een beter beeld hebt van het leasen van laptops.

Waar kun je uit kiezen?

Zoals ik net al benoemde zijn werknemers steeds mobieler en flexibeler als het gaat om werk: toch nog even snel dat ene e-mailtje beantwoorden tijdens de treinrit of thuis nog even de presentatie afronden. Doe een voordeel met zakelijk laptops leasen. Het is wel handig als je weet wat er mogelijk is. Daarom de mogelijkheden hieronder voor je op een rijtje:

  • Het leasen van Google Chromebooks: beschikken over een Android besturingssysteem.
  • Het leasen van Apple Macbooks: beschikken over een besturingssysteem van Apple.
  • Het leasen van een Windows laptop: beschikken over een besturingssysteem van Windows.
  • Het leasen van een Ultrabook: beschikken ook over een besturingssysteem van Windows.Ultrabooks zijn Windows laptops alleen dan een stuk sneller. Dan komt doordat deze laptops razendsnel draaien door de SSID harde schijf. Een voordeel van deze laptop is dat deze snel oplaad, maar ook lang meegaat wat betreft batterij.