Leukste kersthuisjes

Het huis hullen in allerhande kerstversiering mag na Sinterklaas. Meteen op 6 december wordt heel het huis versiert om in de kerstsfeer te komen. Naast dat alle kerstlampjes zijn opgehangen en de kerstboom is uitgedost met kerstballen wordt ook de collectie kersthuisjes weer uitgestald. In dit kerstdorp is het altijd kerst. Een bakker die kerststollen bakt, een moeder die aan het shoppen is voor kerstcadeaus of kinderen die spelen in de sneeuw. Door deze miniaturen is die gezellige kerstsfeer in heel het huis te vinden. Met deze kerstminiaturen kan je een eigen kerstdorp creëren of een kerstverhaal nabootsen. Ook is het traditie om ieder jaar weer een nieuw kersthuisje uit te zoeken om de verzameling uit te breiden. Op die manier groeit de collectie snel uit tot een indrukwekkend kerstdorp. Hieronder zijn een aantal kersthuisjes te vinden die dit jaar ook aan jouw collectie toegevoegd kunnen worden.  

Sneeuwpret bij de kerk-Luville 

‘Sneeuwpret bij de kerk’ is een prachtig kersthuisje. Het is zoals de naam al weggeeft een besneeuwde kerk. Omdat het product werkt op batterijen zien we het mooie kleurglas oplichten. Als je ernaar kijkt kan je de warmte binnen bijna voelen en de muziek horen. Naast deze kerk spelen een aantal kinderen in de sneeuw. ‘Sneeuwpret bij de kerk’ is onderdeel van de Luville 2020 collectie. Combineer dit kersthuisje met andere producten uit de Luville collectie of zet het naast kersthuisjes van andere collecties of merken. De keuzemogelijkheden om je eigen dorp in te delen zijn oneindig, en dat maakt het verzamelen van kerstminiaturen zo fantastisch.  

Vuurtoren-Luville 

De vuurtoren is ook van het merk Luville. De vuurtoren is helemaal besneeuwd en naast de vuurtoren staat het huisje van de vuurtorenwachter. De vuurtorenwachter staat voor de deur door een verrekijker heen te turen.  Samen met zijn hond staat hij op wacht, klaar om mensen te helpen. Door een batterij kan de vuurtoren echt licht geven en dit zorgt ervoor dat de vuurtoren van Luville helemaal tot leven komt.