Het proces van het filteren van vuile lucht met behulp van een luchtfilter

Om een vochtige kelder te overwinnen, is het noodzakelijk om een ​​luchtfilter proces uit te voeren. Om de lucht goed te filteren, moet de luchtfilter regelmatig worden vervangen. Geleidelijk aan wordt de  luchtfilter vuil omdat het wordt gebruikt om vuile lucht te filteren. Als de luchtfilter niet op tijd wordt vervangen, kan dit leiden tot een verminderde luchtkwaliteit. Luchtkwaliteit is erg belangrijk voor de gezondheid, vooral als we ongeveer 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen. 

Gevaarlijke stoffen in de lucht 

In de lucht zitten schadelijke stoffen die voor het oog onzichtbaar zijn, waardoor het belangrijk is om het luchtfilter regelmatig te vervangen. Schadelijke stoffen die in de lucht worden aangetroffen, zijn stof, pollen of andere allergenen. Paddenstoelen Gif is ook erg gevaarlijk voor de gezondheid omdat schimmels giftige stoffen in de lucht kunnen spuiten en ze kunnen worden ingeademd in het lichaam. In de lucht komen ook schadelijke gassen zoals radon voor. Radon is het resultaat van de ontbinding van gesteente, grond en water dat kanker kan veroorzaken als het door mensen wordt ingeademd. 

Luchtfilter Types 

Om een ​​vochtige kelder het hoofd te bieden, is het noodzakelijk om een ​​luchtfilter te onderhouden. Door de lucht te filteren, krijgen we een betere luchtkwaliteit. Er zijn verschillende soorten luchtfilter apparaten die we vaak tegenkomen, waaronder het iAT-filter. Het iAt luchtfilter is een drievoudig filter van het type F7 compounds die meer dan 80% van de grove deeltjes kan verwijderen. Zo werkt het iAT luchtfilter optimaal en is de lucht in huis gegarandeerd gezond. Daarnaast is er een luchtfilter type CTA Filter Model 1. Het CTA Filter Model 1 filter is een meerlaags synthetisch filter van het type G4 welke functioneert om meer dan 90% van de grove deeltjes te verwijderen. Zo werkt het luchtbehandelingssysteem optimaal en is de lucht in huis gegarandeerd gezond. Er is ook een CTA Filter Model 2 type luchtfilter. Het CTA Filter Model 2 filter is een meervoudig synthetisch filter van het type G4 dat meer dan 90% van de grove deeltjes verwijdert. Zo werkt ook het luchtbehandelingssysteem optimaal en is de lucht in huis gegarandeerd gezond.