De voordelen van hervulbare cartridges

Een lege cartridge komt eigenlijk altijd ongelegen. Je wilt net wat uitprinten voor je werk of school van je kinderen, bent al in tijdnood en dan blijkt ook nog eens de inkt van jouw printer op te zijn. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Een goede oplossing voor dit probleem is het gebruik van een hervulbare cartridge. Deze kun je eenvoudig zelf navullen met behulp van navulinkt. Zo sta je nooit meer voor een lege printer wanneer dit eigenlijk écht even niet goed uit komt. In dit artikel geven we je nog meer voordelen van hervulbare cartridges!

Hergebruiken is duurzaam en geldbesparend

Inktpatronen kun je eigenlijk veel vaker gebruiken dan slechts één keer. Het is daarom best zonde om deze gelijk te vervangen voor een nieuw exemplaar wanneer de inkt van jouw printer op is. De patronen kun je zelfs wel 4 tot 5 keer gebruiken voordat deze vervangen dienen te worden. Het gebruik van hervulbare cartridges is ideaal, want op deze manier hoef je de patronen niet direct te vervangen wanneer de cartridge leeg is en vul je slechts de inkt aan. Dit is niet alleen een stuk duurzamer, maar ook een stuk vriendelijker voor jouw portemonnee.

Huismerk hervulbare cartridges

Een ander voordeel van hervulbare cartridges is dat je ze van een huismerk kunt krijgen, wat ook een hoop kosten zal besparen. Je levert niet in op de kwaliteit, want deze is namelijk van hetzelfde kaliber als de originele variant. Echter zul je het verschil wel merken op jouw bankrekening. Hervulbare cartridges ​​en navulinkt vind je eenvoudig en goedkoop online voor printers van de merken Canon, Epson, Hp, Lexmark en Brother. Voor een optimaal printgebruik is het van belang dat je de juiste navulsets gebruikt voor jouw printer. Die vind je voor deze merken eenvoudig en goedkoop online, met snelle thuisbezorging. Zo zit je nooit meer voor een lege printer!